Joomla Webdesign  is gespecialiseerd in Joomla. Joomla Webdesign ontwerpt, bouwt en beheert uw website(s). Door mijn ervaring in het bouwen en onderhouden van websites, kan ik  u een site leveren die voldoet aan uw wensen en die uw boodschap onderstreept.  Webdesign is mijn passie. U wilt de beste kwaliteit tegen een uitstekende prijs. Joomla Webdesign biedt een totaal concept aan tegen een zeer scherpe prijs. Joomla Webdesign  ontwerpt uw website op basis van uw wensen zodat uw website naadloos aansluit aan uw huisstijl. Ook na het ontwerpen en opleveren van uw website is NM-Webdesign altijd bereikbaar voor advies met betrekking tot uw site.

Joomla Webdesign denkt met uw ontwerp mee en helpt waar mogelijk met eventuele wijzigingen die u in uw website wilt aanbrengen. Hierdoor blijft uw site aantrekkelijk en up-to-date. Naast het website ontwerp kan NM-Webdesign ook diverse modules plaatsen die uw website compleet maken. Een webwinkel, nieuwsbrieven naar uw klanten, een agenda met festiviteiten of b.v. een forum. Vraag naar de mogelijkheden.

Wat kost een website?

Het is vrijwel onmogelijk om een vaste prijs te hanteren voor de ontwikkeling van een website. Elke website is immers uniek en elke klant heeft zijn eigen wensen. Hierbij moet u denken aan wel of geen contactformulier, animaties of foto’s die bewerkt moeten worden en ook de tijd die in het ontwikkelingsproces ervan wordt gestoken is van belang.

Zo gaat er natuurlijk veel meer tijd zitten in de ontwikkeling van een website zoals Facebook dan in het realiseren van een eenvoudige informatieve website.

Daarom maakt Joomla Webdesign een offerte op maat. Als basis levert Joomla Webdesign een Joomla website met de volgende functionaliteiten:

  • een template in de huisstijl van de klant
  • 10 artikelen, die door u als klant aangeleverd worden met eventuele afbeeldingen
  • hoofd- en eventueel submenu met links naar de betreffende artikelen
  • plaatsen van enkele banners
  • contactformulier met een menu-link naar het contactformulier
  • het maken van weblinks met een menu-link naar deze weblinks
  • plaatsen van een nieuws-module
  • zoekmachine optimalisatie

Omdat Joomla Webdesign een eenmansbedrijf is zijn er geen kosten voor bedrijfspand of personeel. Dit heeft uiteraard een gunstig effect op de prijs voor klanten. U heeft al een basis website (zoals hierboven is beschreven) vanaf € 850,00 excl. btw.


seo adviesbureau

Een online strategie geeft richting aan de inzet van je online marketing mix. Onmisbaar als je wil dat jouw tijd, budget en middelen zo efficiënt mogelijk worden ingezet. De digital strategen van Mr SEO bureau helpen jou om een integrale online strategie te creëren die het verschil maakt.

Online Marketing Bureau

SEObureau is een internetmarketing bureau waar u terecht kunt voor advies op het gebied van internet marketing Online.Als SEO bedrijf werken wij continu aan de verbetering van de vindbaarheid van uw website. Wilt u goed gevonden worden binnen de onafhankelijke resultaten van de belangrijkste zoekmachines? Obstakels voor zoekmachines worden door SEObureau verholpen door zowel techniek als content te optimaliseren. De belangrijkste zoektermen worden vastgesteld en op uw website geïmplementeerd. SEObureau is een internetmarketing bureau waar u terecht kunt voor advies op het gebied van internet marketing Online. Wij zijn als geen ander in staat om uw online marketingactiviteiten te realiseren.


Onderhoudscontract website


Uw website laten beheren, website beheer uitbesteden

Als webbureau begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk het is om uw website up-to-date te houden. Daarom bieden wij een webonderhoud dienst aan, die klaar staat om uw aanpassingen snel en goed uit te voeren.
Website aanpassingen binnen 48 uur

Geef uw aanpassingen via e-mail door en u heeft de garantie dat deze binnen 48 uur worden uitgevoerd wanneer het om kleine tot middel grote aanpassingen gaat. Makkelijker kan niet!

Wat kost website onderhoud?

Wij zien website onderhoud als een deel van onze service voor zowel bestaande als nieuwe klanten. Dat betekent dat u voor slechts een klein bedrag uw website door ons kunt laten onderhouden. Ook als wij uw website niet ontwikkeld hebben. (geldt alleen voor Joomla CMS)

Wilt u een webonderhoud aanvragen? Stuur ons dan een email en u krijgt binnen 48 uur van ons een reactie. In deze reactie is een contract en een factuur(voor 1 jaar) te vinden die door ons is opgesteld voor het onderhouden van uw website. Dit contract dient u te ondertekenen en te retourneren aan Joomla Webdesign  . Wanneer wij dit contract ondertekend ontvangen hebben en de factuur is betaald, dan staan wij open voor alle aanpassingen die aangebracht moeten worden op uw website.

Onderhoud Website

Los onderhoud                                  per uur 40,-

Basispakket 1:
5 aanpassingen per maand  voor 20,- p
/m (240,- per jaar excl. btw)
De werkzaamheden voor onderhoud bevatten o.a.;

Toevoegen en bijwerken van teksten en foto’s
Toevoegen en bijwerken van periodieke acties en aanbiedingen
Technische hulp m.b.t. uw website

Basispakket 2:
6 tot 10 aanpassingen per maand voor 30,- p/m (360,- per jaar excl. btw)
De werkzaamheden voor onderhoud bevatten o.a.;

Toevoegen en bijwerken van teksten en foto’s
Toevoegen en bijwerken van periodieke acties en aanbiedingen
Technische hulp m.b.t. uw website

Basispakket 3:
11 tot 15 aanpassingen per maand voor 40,- p/m (480,- per jaar excl. btw)
De werkzaamheden voor onderhoud bevatten o.a.;

Toevoegen en bijwerken van teksten en foto’s
Toevoegen en bijwerken van periodieke acties en aanbiedingen
Technische hulp m.b.t. uw website

Basispakket 4:
vanaf 15 pagina’s aanpassingen per maand voor 50,- p/m (600,- per jaar excl. btw)
De werkzaamheden voor onderhoud bevatten o.a.;

Toevoegen en bijwerken van teksten en foto’s
Toevoegen en bijwerken van periodieke acties en aanbiedingen
Technische hulp m.b.t. uw website